wat doen wij

De Jaren: een video portret van onschatbare waarde.

 ‘De Jaren’ is een uniek persoonlijk DVD document over uw leven.
Naar aanleiding van een speciale gebeurtenis of als herinnering van een dierbaar persoon: in ‘De Jaren’ gaat het vooral om persoonlijke beleving, intense koesteringen, nooit eerder uitgesproken gevoelens en heimelijke wensen.
In ‘De Jaren’ wordt het verhaal stijlvol vastgelegd en zal zo een blijvend en betekenisvol aandenken zijn voor kinderen, familie, vrienden en andere dierbaren.

DE JAREN is voor iedereen die zijn leven op een bijzondere manier wil vastleggen. Bijvoorbeeld ter nagedachtenis als u er niet meer bent, maar ook als u niet zolang wilt wachten.

www.dejaren.com


Van Hollandse Bodem

'Van Hollandse Bodem' is een serie TV documentaires over ondernemers van Nederlandse familiebedrijven.

Er is een pilot aflevering geproduceerd over Jan Tichelaar, directeur van Koninklijke Tichelaar Makkum, steen- en aardewerkfabriek sinds 1594. Een boeiend en innemend portret van deze man en zijn bedrijf.

Ondernemen is een passie. Het laten groeien en bloeien van een familiebedrijf, heeft altijd zijn wortels in die personen, die ervoor gaan, die mogelijkheden zien, risico’s durven te nemen en hun dromen najagen. En daarmee het bedrijf instandhouden, verder uitbouwen en toekomst geven. Dat is niet alleen waardevol voor henzelf, maar voor iedereen die erbij betrokken is.

Een tv-documentaires van 25/30 minuten, waarin de ondernemer
(van de jongste generatie) aan het woord is, in beeld gebracht op diverse locaties in en om het bedrijf.
Geen bedrijfsfilm over omzet en cijfers, maar een ‘mensen’-film over keuzes, inspiratie en kansen van deze ondernemer.

Deze pilot is op aanvraag beschikbaar op DVD

van hollandsche bodem van hollandsche bodem
van hollandsche bodem van hollandsche bodem

Basement productionsDe jarenBasement concept